Tijd voor 't Lof! - Hond

Wanneer

  • zondag 24 november 2024 van 15u tot 16u30

Locatie

ACADEMIEZAAL
PLANKSTRAAT 189 , 3800 SINT-TRUIDEN

Op vraag van de Bogaard werkten de bezielers van Haspengouwse Zondaggasten aan een nieuwe zondagmiddagshow op maat van de Academiezaal: Tijd voor ’t Lof!  Via een verhaal, een filmfragment, een demonstratie krijg je een caleidoscopische kijk op een centraal, alledaags thema.  Het geheel wordt in goede banen geleid door gastvrouw Ann Knaepen. 

Bij onze eerste zondagshow laten we ons leiden door de HOND.  Dit huisdier brengt ons naar Perrekes, een huis waar het “goed leven met dementie” is. Carla Molenberghs, pionier dementenzorg, vertelt opbeurende verhalen waarin de zorghond een cruciale rol speelt. Ons tweede koppel:  trainer en hond van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. En wat dacht je van de hond in de kunst? Een gevarieerd programma dus waarna je gegarandeerd verrijkt naar huis zal terugkeren.

De voorstelling duurt 90 minuten zonder pauze. Achteraf is er gelegenheid om gezellig na te praten in de Fwajee. Een drankje naar keuze is in de prijs inbegrepen. Welkom op deze ontdekkingsreis!

Zondag 9/02: VADER

Zondag 30/03: BOOM

Organisatie

Cultuurcentrum de Bogaard
Capucienessenstraat 8 , 3800 Sint-Truiden

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.
Naar top